Tuincentrum met compleet assortiment in Deventer

Neem contact op

Gardenzz Showroom in Deventer is een tuincentrum in Deventer met een zeer groot en aantrekkelijk geprijsd assortiment. Kom langs of neem contact op voor meer informatie.

Kent u dat?

De tuin moet aangepakt worden, dus hup naar de bouwmarkt. Daar komt u erachter dat ze er niet alles hebben. Gardenzz komt met een totaaloplossing, van schutting tot tegels en van aluminium verandas tot blokhutten. Alles is overzichtelijk opgesteld in onze outdoor showroom. Gardenzz Showroom is een bedrijf waar de prijs scherp is en waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Voor wie is Gardenzz Showroom bedoeld?

Onze showroom is er voor particulieren, hoveniersbedrijven en zzp'ers in deze branche. Alles wat nodig is voor de aanleg en inrichting van tuinen onder één dak, tegen groothandelsprijzen. Denk aan tegels, blokhutten, veranda’s, zand, schuttingen, afrasteringen en nog veel meer. Kom langs en overtuig uzelf.

Hoogwaardige kwaliteit en prijsbewust

Een goede prijs en kwaliteit; daar schermt iedereen mee. Het mooiste en het goedkoopste. Bij ons gaat het om de combinatie waar u blij van wordt. Een prettige prijs voor een mooi product. Dat willen we toch allemaal? En dat alles overzichtelijk te bekijken in onze outdoor showroom in Deventer.

Gardenzz geeft u:

  • Een prettige prijs en een mooi product

  • Inspiratie

  • Een tevreden gevoel

  • Niet-goed-geld-teruggarantie

Kom langs in de outdoor showroom van Gardenzz in Deventer

 Hanzeweg 41,

7418 AV Deventer

 06 - 47 18 11 92

 info@gardenzz.nl