Bezorging

Wij bieden een betrouwbare en snelle bezorging aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het transporteren van uw aankopen. Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft over onze bezorgservice.

  • Bezorgingstermijn: Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 4 weken te bezorgen. Ons toegewijde team werkt hard om ervoor te zorgen dat uw tuinmaterialen tijdig bij u worden afgeleverd. Mocht er onverhoopt vertraging optreden, dan zullen wij u hier zo snel mogelijk over informeren.
  • Contact over de levering: Wij zorgen ervoor dat u op de hoogte wordt gehouden van de levering van uw bestelling. Nadat u uw aankoop heeft gedaan, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een bezorgdatum en -tijd af te spreken. Dit geeft u de flexibiliteit om uw planning aan te passen en ervoor te zorgen dat u aanwezig bent op het moment van levering.
  • Mocht u nog specifieke wensen of instructies hebben: met betrekking tot de levering, dan kunt u dit tijdens het bestelproces aangeven of contact met ons opnemen. Ons vriendelijke klantenserviceteam staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en te zorgen dat uw bezorging soepel verloopt.
  • Kosten: Bij zware producten rekenen wij €75,00 verzendkosten. Bij lichtgewicht producten rekenen wij €5,95. Plaats je een bestelling boven de €1000,- dan is het gratis verzending. De bezorgkosten worden automatische toegevoegd bij het afrekenen.