Over ons

Tuinadvies nodig in Deventer?

Naast een mooie showroom geeft Gardenzz Showroom uitgebreid tuinadvies, zodat uw voor- of achtertuin helemaal naar wens wordt. Uw wensen vertalen tot een droomtuin begint bij een goed gesprek. Kritische vragen, een luisterend oor en aandacht voor details zijn de basis voor een goed tuinadvies. Een doordacht ontwerp en planvorming van de tuin voorkomt vaak gedoe achteraf en creëert een efficiëntere werkwijze.

Het mooiste én het goedkoopste. Bij ons gaat het om de combinatie waar u blij van wordt. Een prettige prijs voor een mooi product. Gardenzz Showroom komt graag met een totaaloplossing. Van schutting tot tegels en van aluminium veranda’s tot blokhutten. Alles is overzichtelijk opgesteld in onze outdoor showroom. Gardenzz Showroom is een bedrijf waar de prijs scherp is en waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Waarom Gardenzz Showroom

  • Uitgebreide en overzichtelijke outdoor showroom in Deventer.
  • Inspiratie op doen voor uw voor- of achtertuin.
  • Hoogwaardige kwaliteit en prijsbewust.
  • Niet goed, geld terug garantie.

Tuinwinkel in Deventer

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden of wilt u professioneel tuinadvies? Kom langs in de outdoor showroom van Gardenzz Showroom in Deventer. Neem vrijblijvend contact op via 085-0005659. Of vul uw gegevens in bij ons contactformulier, dan nemen wij spoedig contact met u op. Wij zijn het tuincentrum met een compleet assortiment.