Retour

Retourbeleid

Laatst bijgewerkt: 21 augustus 2023

Algemene voorwaarden: Dit retourbeleid is van toepassing op alle aankopen gedaan bij Gardenzz. Door een aankoop te doen, stemt u in met de voorwaarden zoals hieronder beschreven.

Retourneren van Producten: Wij streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen met hoogwaardige producten en service. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, onder bepaalde voorwaarden.

Voorwaarden voor Retourneren:

  1. De retourzending moet binnen 5 dagen na ontvangst van het product worden aangevraagd.
  2. De producten moeten in ongebruikte en originele staat verkeren, inclusief alle accessoires, handleidingen en verpakkingen.
  3. De originele aankoopbon of factuur moet worden bijgevoegd bij de retourzending.
  4. Beschadigde of gebruikte producten tijdens eigen gebruik komen niet in aanmerking voor retournering.

Uitzonderingen: Grote en zware tuinmaterialen zijn uitgesloten van het standaard retourbeleid. Deze producten kunnen alleen worden geretourneerd als er sprake is van schade bij ontvangst. Mocht u schade aan het product constateren, neem dan binnen 5 dagen na ontvangst contact met ons op via info@gardenzz.nl om de schade te melden. Foto's van de schade kunnen worden gevraagd als bewijsmateriaal.

Retourproces: Om een product te retourneren, volgt u de onderstaande stappen:

  1. Neem contact op met onze klantenservice via info@gardenzz.nl om uw retourverzoek in te dienen voor grote en zware tuinmaterialen met schade.
  2. Onze klantenservice zal u voorzien van verdere instructies voor het retourneren van het product.
  3. Zorg ervoor dat het product zorgvuldig wordt verpakt om schade tijdens het retourtransport te voorkomen.
  4. Stuur het product terug naar het opgegeven retouradres, samen met de originele aankoopbon of factuur en eventueel gevraagd bewijsmateriaal van schade.

Terugbetaling: Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product, zullen wij overgaan tot terugbetaling volgens de oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd voor terugbetalingen kan variëren.

Contact: Voor vragen, verzoeken of hulp met betrekking tot retouren, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@gardenzz.nl